OM OS

Paragliderklubben Vingesus er en klub under DHPU (Dansk Paraglider og Hanglider Union) og DIF (Dansk Idræts Forbund). Klubben er endvidere godkendt som forening af Vejle kommune.

Vi har elever der starter hele året, så er du interesseret, skal du blot kontakte klubbens instruktør.


Skræntflyvning:
Skræntflyvning kan udøves mange steder på Fyn og Jylland. Der kan nævnes Assens, Røjle Klint, Halk ved Haderslev, Hvidbjerg, Skive, Djursland, Hvidesande, Esbjerg og Husby. Når vejret er helt perfekt kører vi også til Løkken.


Optræk:
Når der ikke er vind nok til flyvning på landets skrænter, er det sagen med mulighed for optræk på en bane. Vi har optræksplads på Padborg Flyveplads.


Klubture:
Vi arrangerer klubture til udlandet 2 gange om året bla. i Påsken og sidst på sommeren i uge 35. Turene går bla. til Østrig, Italien, Spaninen eller Frankrig. Der vil også være mulighed for forlængede weekendture til evt. Harzen, hvor trin 3 elever kan få deres første introduktion til bjergflyvning.


Et godt kammeratskab:
Vi har et godt venskab med de andre danske klubber og mødes tit på tværs af klubberne til diverse arrengementer eller hvor der nu lige kan flyves.


Whatsapp gruppen:
Vingesus har en Whatsapp gruppe, som til koordinering af flyve aktiviteterfor alle medlemmer i klubben, hvis det er flyvevejr. Man mødes så og kører sammen ud til den skrænt hvor vinden ser ud til at være som den skal være for at det er "flyvevejr" og vi paraglidere har et smil der går fra det ene øre til det andet!


Hvordan kommer jeg i gang


KONTAKT OS